Info Basketbal Vereniging Fictoor

Bij Basketball vereniging Fictoor kunnen kinderen in hun eigen tempo op een laagdrempelige manier kennis maken met basketball. Iedere woensdag van 19:00 tot 20:00 in sporthal Hofland, Montfoort krijgen de kinderen (tussen de 9 en 14 jaar) training, zonder dat ze direct in een competitie spelend team worden gezet. Het draait hoofdzakelijk om samen spelen en plezier maken. De kinderen ervaren de voordelen van sporten in groepsverband en maken zo op een leuke, intensieve en gezellige manier kennis met basketball.

Iedere woensdagavond in sporthal Hofland aan de Bovenkerkweg 80 in Montfoort.
Tijd: 19:00 tot 20.00: Jeugd o.l.v. Les Hoogendam (06-14732070)

De contributie voor dit seizoen bedraagt 100 euro.

Leden administratie

Wil je lid worden van onze vereniging?

Stuur een email naar JLIB_HTML_CLOAKING met je voor- en achternaam, leeftijd en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap dient uiterlijk 1 mei opgezegd te worden.

Hoe? Stuur een email naar JLIB_HTML_CLOAKING met voor- en achternaam, leeftijd en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.